Bekijk hier enkele realisaties...

Save-the-date-kaarten -

Huwelijksuitnodigingen


Trouw jij binnenkort met de liefde van je leven? En wil je dit leuke nieuws brengen met een save-the-date-kaart of een huwelijksuitnodiging? De kaarten worden gemaakt in de stijl van jouw huwelijk. 


Twijfel je over de stijl? Bekijk dan zeker eens de pagina 'stijlen' en laat je inspireren door de voorbeeldontwerpen.

Geboortekaarten


Verwachten je over enkele maanden een prachtig, klein wondertje? Het geboortekaartje van jouw kleintje is één van de meest bijzondere kaartjes

in je leven.


Twijfel je over de stijl (modern, botanisch, minimalistisch,...)? Neem dan zeker eens een kijkje op de pagina 'stijlen'. Het kaartje kan ook bedrukt worden met goudfolie.


Ook bijpassende doopsuikerdoosjes, koffertjes, draagtassen en dergelijke kunnen bedrukt worden. 

Logo's


Ben je voor je bedrijf of hobby op zoek naar een gepersonaliseerd logo? We bedenken samen hoe jouw logo vorm zal krijgen en jouw eigenheid zal uitstralen.


Logo's kunnen bedrukt worden op visitekaartjes, stickers, enveloppen, clipbords, forex, t-shirts,... 


Papierdrukwerk huwelijksfeest


Wil je voor je grote dag alles in één thema/stijl? Uitnodigingen, menukaarten, gastenboekkaarten, ceremonieboekjes, bedankkaarten,... worden allemaal in een stijl naar keuze bedrukt.


Hou je meer van een botanische stijl? Of van een florale stijl? Bekijk alle stijlen op de pagina 'stijlen' en laat je inspireren door de voorbeeldontwerpen. 

Flyers/brochures


Wil je voor je bedrijf of evenement een flyer of brochure?


Neem dan zeker contact op en geef aan wat je wenst. Samen gaan we op zoek naar een ideaal ontwerp: aantrekkelijk, overzichtelijk en stijlvol.

Telefonisch bereikbaar op:

ma, di, don & vrij: 17u30-19u00

woe & zat: 13u30-19u00

ondernemingnummer: 0758660754